Wij zijn benieuwd

LAAT HET ONS WETEN

Veel van onze gasten delen hun ervaringen met restaurant Subliem op diverse websites, zoals thefork.nl. Hiernaast verzamelen we al die recensies.

Was u onze gast? We zijn heel benieuwd naar uw ervaring, zowel positieve als negatieve. Het helpt ons de goede naam van restaurant Subliem hoog te houden en waar nodig te verbeteren.

Alvast veel dank voor uw reactie!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restaurant Subliem
Average rating:  
 51 reviews
by Sander Verduin on Restaurant Subliem
Wederom Subliem

Voor de 3e keer hier gegeten. Ditmaal gekozen voor het Menu Degustation (€ 55,00).

Geen prijspakker, maar 100% waar voor je geld. Perfecte porties, schitterend opgemaakt en uitzonderlijk lekker. Het eten is zo goed, dat je kunt denken in een sterrenrestaurant te zitten. De bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam, de chef Isa begrijpt exact wat een klant wil en verwacht. Fijne sfeer. Een toprestaurant, durf te stellen een van de allerbesten van Nederland. Ik kom zeker terug!

by Khadija on Restaurant Subliem
Wow

Ik heb voor het eerste keer hier gegeten, we gingen voor het verassingsmenu en ja het was echt een verassing gewoon een woord (subliem) niet alleen het eten maar alles was super.

Dit is zeker een Aanrader !!!!

by Marjolein on Restaurant Subliem
Subliem!

Heerlijk gegeten met attente bediening. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Bij elk gerecht een passende wijn. Fijne sfeer.

by E. Sandberg on Restaurant Subliem
Uitstekende keuken

Prachtige gerechten en zeer vriendelijke bediening. Een aanrader!

by Sander Verduin on Restaurant Subliem
Subliem restaurant

Zeer goede keuken.
Smakelijke en mooi opgemaakte gerechten.
Vriendelijke bediening.
Je voelt je als gast erg welkom.
Een aanrader; subliem restaurant.

by Charlotte on Restaurant Subliem

Geweldig gegeten. Open keuken waardoor je kunt meegenieten hoe er met liefde heerlijk eten wordt bereid. Shared dinner van de chef is een aanrader.

by Erik on Restaurant Subliem
Helemaal top

Heerlijk gegeten, menu van de chef gekozen, absolute aanrader.

Leuke bediening en kok, we voelden ons helemaal thuis.

by Pauline on Restaurant Subliem

Wat hebben we een heerlijke avond gehad bij jullie!
Aardig personeel, geweldige keuken, heel gastvrij!
Voor nog eens!
Dank

by A.j. Zaal-de haan on Restaurant Subliem

Gister heel apart heerlijk gegeten. Prachtige creaties! Alleen wat tips: haal de klok weg , laat 1 persoon een aantal tafeltjes onder zijn hoede nemen en de gasten verwennen. Dat zorgt voor een persoonlijke band. Bij ons was de tijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht te lang. Met 1 persoon die jouw tafel in de gaten houdt voorkom je dit. Verder niets dan lof!

by Lenneke on Restaurant Subliem

De lekkerste ovenschotel óóit gegeten, vegetarisch ook nog!! Het was een klein reisje door smakenland. Lieve kok die erg zij best deed de toch al lekkere tiramisu nog beter te maken, (wat volgens mij nergens voor nodig is), wijn gied, befiening goed, sfeer prima, wel even wennen die plafond doeken, maar de afsluitende espresso buiten maakte mijn date super romantisch thanks! Ik kom graag weer s terug,

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»